sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Ce tampit ar impusca o lebada ?

Post-ul acesta n-are legatura absolut deloc cu tehnologia, ci doar cu modul de gandire al anumitor oameni de pe planeta noastra.

Potrivit unui post TV din Carolina de Nord, SUA, cativa locatari povestesc cum o serie de "vanatori" impusa lebedele din Hewlett's Creek. Lebedele killarite sunt tipul de lebede carora copiii le dau de mancare firimituri, in anumite cazuri probabil ca ar veni si ti-ar manca si din palma mainii. A impusca un asa animal este mai mult decat gresit, din mai multe privinte:

  • animalului nu-i este frica de oameni si, astfel, nu poate face distinctia intre prieten si "vanator". In acest caz, nu se mai numeste vanatoare, nu?
  • din cate am inteles, este ilegala vanatoarea in acel stat
  • este vorba despre o lebada, nu e ca si cum ar fi un porc mistret sau nu stiu ce tip de urs. Ma gandesc ca "vanatorii" respectivi nu se pot aventura in a omori astfel de animale periculoase, au nevoie de ceva ce reprezinta o provocare mai mica (in termeni romanesti, sunt niste gaini)

Rezidentii acelui loc ce au fost martori la omorarea atator lebede povestesc ca "vanatorii" isi ascund numerele de la barci sau de la masini pentru a nu putea identificati. Este evident ca pana si ei isi dau seama ca cea ce fac este nu numai gresit, dar si extraordinar de rusinos.

Daca sunteti de acord cu un asa comportament, va rog sa lasati un comment, pentru ca sunt o groaza de oameni care ar fi bucurosi sa vada daca puteti duce la bun sfarsit o propozite.

Niciun comentariu: